WEBSHOP

Poljoprivreda – Voće i povrće prirodnog uzgoja kao vrhunska gastronomska ponuda

Na prostranih 15 hektara, od kojih su 3,5 hektra maslinici, 4,5 hektra vinogradi i ostalih sedam hektara poljoprivredna polja, obitelj Dobravac uspješno slijedi tradiciju istaknutog proizvođača vrhunskog vina, ekstra djevičanskog maslinovog ulja i prirodno proizvedenog voća i povrća.

Iskustvo i predanost u proizvodnji autohtonih sorti

Usvajanjem novih znanja i ulaganjem u nove tehnologije, obitelj Dobravac može se pohvaliti uzgojem 65 različitih vrsta i podvrsta voća i povrća. Proizvodnja se odvija na prirodan način uz prirodna gnojiva i minimalnu upotrebu zaštitnih sredstava. Uz vlastitu bušotinu i razvijen sustav navodnjavanja ''kap po kap'', svojim kvalitetnim proizvodima, vinima i maslinovim uljem opskrbljuju najbolje hotele i restorane u Rovinju, ali i domaće stanovništvo i goste.

Degustacija sljubljenih okusa

Na stolu obitelji Dobravac mogu se pronaći razni voćni plodovi, kao što su jagode, breskve, kruške, šljive, trešnje, stolno grožđe i smokve te brojno povrće poput krumpira, mrkve, celera, peršina, salate, rukole, matovilca, salatine, rajčice, mini rajčice-koktel rajčice, krastavca, patlidžana, paprike, tikvice, blitve, špinata, luka, češnjaka, mladog kupusa, fažoleta, koromača, cvjetova tikvica i začinskog bilja (mente i bosiljka). Gosti koji odsjednu u Villi Dobravac mogu kušati ove plodove uzgojene s puno ljubavi i ubrane za posebne okuse i jedinstven doživljaj gastronomskih delicija. Također, mogu sudjelovati u vođenim degustacijama vina i ulja te tijekom ljetne sezone kušati domaću marmeladu od vlastitog voća.

Obitelj Dobravac proizvodi pod motom ''Ono što sami ne bismo pojeli, ne proizvodimo ni za drugoga'', pa se s potpunim povjerenjem možete upustiti u novu avanturu i odlazak u Rovinj
  • Pogledajte asortiman
  • Obitelj Dobravac može se pohvaliti uzgojem 65 različitih vrsta i podvrsta voća i povrća.