WEBSHOP

Obiteljska tradicija poljoprivredne proizvodnje, vrhunskih vina i ekstra djevičanskog maslinovog ulja

Davne 1960. godine, iskrenim trudom i velikom željom za kvalitetnim proizvodima, Gašpar i Foška Dobravac započeli su svoju avanturu proizvodnje poljoprivrednih dobara i turističke ponude. Svoju ljubav prema zemlji i biljkama prenijeli su na sina Damira, koji 1994. godine, uz potpunu modernizaciju, preuzima vođenje poljoprivrede, dok njegova supruga Natalina preuzima vođenje turističke ponude. Danas u obiteljskom poslu sudjeluju i njihova djeca, kćer Carla i sin Matej, stvarajući i šireći obiteljsko blago jedinstvene kvalitete.

Vrhunska vina i ekstra djevičansko maslinovo ulje

Uz poljoprivrednu proizvodnju na kvalitetnoj istarskoj zemlji, 2008. godine obitelj Dobravac, sa svojim maslinicima i vinovom lozom, započinje proizvodnju vina u bocama te ekstra djevičanskog maslinovog ulja ''Ol''. Obiteljski podrum sadrži devet etiketa vrhunskih vina: Suita, Sonata, Sonata Riserva, Simminor, Simfonija, Allegro, Toccata, Gašpar i Fuga.. Razvojem imanja i usavršavanjem svoje ponude, obitelj Dobravac je dobila mnoga priznanja i nagrade za svoja vina, od kojih se ističu paleta medalja (od brončane do zlatne) na Vinistri, izložbi vina i vinarske opreme, te nagrade na lokalnim manifestacijama. Osim navedenog, ulje je uvršteno u ''Flos Olei'', vodič za najbolja ekstra djevičanska maslinova ulja na svijetu, u izdanju vodećeg stručnjaka Marca Oreggia iz Italije.

Prirodni proizvodi uz udoban smještaj u Rovinju


Uz poljoprivrednu proizvodnju i prirodni uzgoj voća i povrća, vrhunskih vina i ekstra djevičanskog maslinovog ulja, na svom imanju obitelj Dobravac nudi i jedinstven smještaj u Rovinju s pogledom na staru gradsku jezgru i prekrasno Jadransko more. Sinergija djelatnosti gostima osigurava oazu mira u neposrednoj blizini centra grada, uz kušanje i degustaciju vrhunske gastronomske ponude. Uz dugu tradiciju, izniman trud, želju i volju za kontinuiranim napredovanjem, primjenu novih znanja i tehnologija te iznimnu ljubaznost i gostoljubivost, obitelj Dobravac svakog će gosta dočekati i ponuditi mu nezaboravno iskustvo.