WEBSHOP

Sobe i Duplex apartman

Villa Dobravac pruža jedinstven smještaj u Superior i Standard dvokrevetnim sobama s pogledom na more ili okolnu prirodu posjeda obitelji Dobravac te Duplex apartmanu.

Gostima koji rezerviraju smještaj u Villi Dobravac osigurano je svakodnevno čišćenje te izmjena ručnika, kao i doručak pripremljen od svježih prirodnih proizvoda proizvedenih na obiteljskom imanju. Udoban smještaj u elegantnim sobama, s parketima i ručno izrađenom namještaju po mjeri, osigurava luksuzan odmor popraćen potpunom uslugom, pa se Villa Dobravac može pohvaliti svojom posebnošću u ovom dijelu Istre.
Uz vrhunski smještaj i kvalitetan doručak, osiguran u ovoj vrsti ''bed and breakfast'' smještaja, gosti koji rezerviraju smještaj u Villi Dobravac imaju prilike uživati u vinu, voću i povrću te maslinovom ulju proizvedenom na obiteljskom imanju i temeljenom na obiteljskoj tradiciji.

Preuzmite cjenik smještaja - PDF


Dvokrevetna soba Superior

U sobi veličine 32 četvorna metra gosti mogu uživati u elegantnom uređenju te udobnom bračnom krevetu uz dodatni kauč na razvlačenje, koji je prigodan za treću osobu ili dijete. Jedinstvena ponuda gostima osigurava očaravajući pogled na more i zalazak sunca s prostrane terase. Od pogodnosti koje gostima stoje na raspolaganju ističu se klima uređaj, televizor sa satelitskim programima, sef, mini hladnjak i sušilo za kosu u kupaonici te hidromasažni tuš.

Dvokrevetna soba Comfort s bračnim krevetom


U elegantnih i moderno uređenih 26 četvornih metara Comfort sobe, s iznimno velikim bračnim krevetom, gosti Ville Dobravac mogu u potpunosti uživati i odmarati na svom godišnjem odmoru. Uz vlastitu kupaonicu s tušem, gosti na raspolaganju imaju i niz sadržaja i pogodnosti poput balkona s prekrasnim pogledom, televizora sa satelitskim programima, radio prijemnika, hladnjaka, klima uređaja i grijanja te radnog stola.

Standardna dvokrevetna soba

Ugodan odmor u Rovinju za dvoje započinje odabirom standardne dvokrevetne sobe. U 25 četvornih metara, gosti na raspolaganju imaju bračni krevet s mogučnošću odvajanja postelja (čime postaje twin soba) te fotelju na razvlačenje, koja je prigodna kao dodatni ležaj za dijete. Klima uređaj, televizor sa satelitskim programima, sef, mini hladnjak, sušilo za kosu, terasa ili balkon dio su ponude ove sobe u kojoj gosti mogu uživati.

Duplex apartman (2+1)

S površinom od 45 četvornih metara, Duplex apartman podijeljen je na dvije etaže te je uređen u prekrasnim prirodnim tonovima koji osiguravaju udoban smještaj. Gornju etažu čine spavaća soba i kupaonica, a donju mala kuhinja te kauč na razvlačenje prigodan za trećeg gosta. Budući da je riječ o hotelskoj vrsti smještaja, gostima je osigurano svakodnevno čišćenje apartmana, zamjena ručnika te doručak pripremljen od prirodnih proizvoda.
Poseban doživljaj odmora u ovom apartmanu u Villi Dobravac osigurava i jedinstvena terasa s koje se pruža pogled na more i okolno otočje grada Rovinja, a nadopunjavaju pogodnosti poput pomoćnog ležaja, stola za ručak, mikrovalne pećnice, hladnjaka, perilice posuđa, aparat za kavu, klima uređaja, televizora sa satelitskim programima, sušila za kosu i hidromasažne kade.