WEBSHOP

Kako do nas

Osobni automobil: Pri dolasku osobnim automobilom valja slijediti putokaz ''Rovinj centar ravno'' nakon kojeg se ulazi u kružni tok na kojem treba nastaviti pratiti ravnu putanju. Nakon kružnog toka i 150 metara vožnje, ulaskom u malo raskrižje valja skrenuti lijevo u ulicu Karmelo 1. Vožnjom ulicom uzbrdo stiže se do Ville Dobravac, koja je smještena na desnoj strani ulice. Ispred vas očekuje prostrani parking te vaše mjesto.

Autobus: Od autobusnog kolodvora u Rovinju do Ville Dobravac može se stići kratkom vožnjom taxi službe, laganom deset minutnom šetnjom ili pozivom obitelji Dobravac koja će svojim osobnim automobilom doći po goste i odvesti ih do Ville.

Zrakoplov: Zračna luka na istarskom poluotoku smještena je u susjednom gradu Puli, pa do Rovinja gosti mogu odabrati putovanje taxijem, autobusnom linijom ili rent-a-carom.

Brod: Ako u Rovinj gosti stižu trajektom ili drugim brodom, prvo će upoznati centar grada unutar kojeg nije dozvoljeno prometovanje osobnim automobilima, stoga su taxi ili kratka deset minutna šetnja najbolji izbor dolaska do Ville Dobravac.

Kontaktirajte nas

Grad Rovinj smješten je na zapadnoj obali istarskog poluotoka te se odlikuje prekrasnim prirodnim ljepotama, tradicionalnim znamenitostima, vrhunskom gastronomskom ponudom te vedrim i ljubaznim stanovništvom. U takvom je okruženju izgrađena i Villa Dobravac, smještena na samom ulazu u grad Rovinj i neposrednoj blizini plaže Porton Biondi, udaljena od centra tek desetak minuta lagane šetnje. Do Rovinja je moguće doći različitim prijevoznim sredstvima, poput osobnog automobila, autobusa, zrakoplova ili broda.

Kontakt

  • Obrt Dobravac
  • 52210 Rovinj
  • Croatia

Polja označena sa * su obavezna

Svi sadržaji objavljeni na ovom web podliježu zaštiti autorskih prava. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web i sadržaja smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

U daljnjem tekstu pojašnjeni su uvjeti pod kojima se prikupljaju i koriste podaci koje je korisnik dostavio putem obrasca.

Ukoliko se ne slažete sa sadržajem daljnjeg teksta, molimo da ni u kojem slučaju ne ostavljate svoje podatke na ovom webu.

Svrha prikupljanja podataka putem obrasca je uspostaviti kontakt s korisnikom kako bi se međusobno informirati o aktivnostima koje radimo.

Sve dostavljene podatke od korisnika smijemo koristiti za potrebe informiranja, obavještavanja i promocije o proizvodima i aktivnostima koje provodimo. Korisnik je suglasan da mu na periodičkoj bazi šaljemo infomacije o našim aktivnostima.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo osobama kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Ni u kojem slučaju nećemo dostaviti, niti razotkriti podatke korisnika trećim osobama. Od navedenog se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne i sudske vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Mi redovito dajemo korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne žele da se njihovi podaci uklone s lista koje se koriste za marketinške kampanje.